Bloggfunderingar

Många tankar har strömmat genom mitt huvud senaste veckan. Jag var tvungen att backa med arbete/arbetsträning för att jag inte klarade vissa stressmoment i vardagen. Det hade inte alls med min arbetsträningsplats att göra utan mer privat. Vad som blev tydligt var att jag reagerar med flashbacks, blir nedstämd, får lätt ångest och undrar vart jag är på väg?
Vad ska jag göra i mitt Liv som gör det mera hållbart. Jag behöver styra så mycket över min egen tid och hur jag ska lägga upp dagen från morgon till kväll. Det behövs bara ett par extra stressmoment för att jag ska tvivla på att jag ska klara dagen både mentalt och energimässigt. Bra att upptäcka nu under den här rehabprocessen, men jag är ju trots allt friskskriven 25% och jag klarade inte av ens det förra veckan. Det är som det är, som jag brukar säga och allt ordnar sig. Ett är säkert att jag kommer aldrig mer att riksera hälsan för ett arbete.
Jag träffar min läkare i veckan och vi får prata igenom situationen. I morgon går jag till FUSiG igen och det blir nog bra. Ska försöka trappa upp min arbetstid, vi får se hur det går. Har känt mer kreativitet i går kväll och idag. Har inte ens hunnit sova middag. Gjorde en ny bloggdesign på min fotoblogg. Började måla med akrylfärgerna igår kväll. Var med Mona och fotade i Botaniskas Växthus idag. Ska snart krypa i säng. Allt gott!