avgångsvederlag

Här har inte blivit bloggat på mycket länge.Har lagt upp någon bild då och då i min fotoblogg. Sen en tid tillbaka har jag gått hemma med lön från min arbetsgivare i väntan på hjälp till en anpassad arbetsplats. Processen har varit svår. Jag är fortfarande sjuskriven 10 timmar och friskskriven 10 timmar sedan i februari, då jag arbetstränade på FUSiG.
Till slut tröttnade jag på alla möten, personer som är inblandade i mitt liv och jag kom till en punkt då jag med hjälp av mitt fack började förhandla om ett avslut med avgångsvederlag. Den processen är snart till ända.
Det innebär att jag blir arbetslös och det är just nu iget som skrämmer mig. Det väger jag mot den känsla av frihet jag känner av att ha gjort ett avslut hos en arbetsgivare som gjorde mig sjuk och inte har varit speciellt intresserad av att återrehabilitera mig en andra gång. Resten kommer att ordna sig.

Flyttar snart till ny lägenhet som just nu totalrenoveras och jag känner att jag är på väg att starta ett nytt kapitel i mitt liv.