Bloggfunderingar

Försökte göra ett inlägg häromdagen, men det försvann. Jag måste ju ha något försvar för att jag inte gjort något inlägg här på länge.
Nåväl, jag tycker dagarna kommer och går i jämn takt och ibland i ojämn. Jag har arbetatränat 3 veckor nu och hade  möte med arbetsgivare, FK mfl i torsdags. Det finns mycket att säga om detta och det gör jag inte här. Vad som blev bestämt är att jag ska fortsätta på 10 timmar under 3 veckor till och sdan trappa upp mot 20tim/v under 4 v.  FK bedömer att jag nu har arbetsförmåga på 10 timmar på den typ av arbetsplats jag är på nu. Dvs en väldigt anpassad arbetsplats med flexibla arbetstider, ingen stress mm
Ska till min rehab.läkare i veckan och får se vad hon säger. Jag känner mig lite stressad inombords, men tror att jag fixar 10 timmar/v. Det blir knepigare med 20. Jag kommer att ta det väldigt försiktigt och vara extra observant på hur jag mår. Det kommer som vanligt mycet negativa tankar och minnesbilder från ångestupplevelser och jag får jobba extra med detta. Acceptera och gå vidare. Inte lätt men det kommer nog att gå.
Jag har i allafall fått permanent sjukersättning på 50%!!! Har fått beslutet muntligt, så jag vågar nästan inte säga det högt. Snart har jag väl det skriftliga beslutet i brevlådan.
Har varit en hel del pyssel med det vanliga vardagslivet oxå, det är ju så när man tonåringar. Nu är det dags för bädden! Allt gott!